Γιορτή Μαλτέζ Μάριος στον Φλοίσβο

Καταχώρηση 2016/06/05

Για μιά ακόμα φορά η παρέα του Μάριου μας προσκάλεσε στην όμορφη εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στον χώρο του καλοκαιρινού σινεμά στο πάρκο Φλοίσβου. Σας ευχαριστούμε όλους για την συνεχή υποστήριξή σας προς το σωματείο μας αλλά και όλα τα αδέσποτα. Όλη η παρέα είναι πάντα κοντά μας και δεν μας ξεχνά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φίλους που εκτιμούν όλες τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα μας για να προστατέψουμε τους τετράποδους φίλους μας.

Περισσότερα

2η Καμπάνια Αλληλεγγύης "ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ '16"

Καταχώρηση 2016/05/25

Ο Όμιλος Κάβαλιερ Κινγκ Τσάρλς Σπανιέλ Ελλάδας (ΟΚΑΕ) διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά την καμπάνια αλληλεγγύης στον αδέσποτο σκύλο 'Ένα λεπτό για μιά ζωή". Την Κυριακή 22 Μαϊου μας προσκάλεσαν στην 2η Ειδική Έκθεση του Ομίλου, που έγινε στο ΚΥΒΕ Δήμου Περιστερίου και μας ανακοίνωσαν ότι για δεύτερη χρονιά διάλεξαν το σωματείο της Αδέσποτης Ελπίδας για να προσφέρουν ξηρά τροφή στους τετράποδους φιλοξενούμενούς μας και σήμερα 25 Μαϊου έγινε η παράδοση.

Περισσότερα

La Famiglia

Καταχώρηση 2016/04/10

Είναι μιά μεγάλη παρέα και είναι πάντα δίπλα μας. Τα παιδιά από την ομάδα La Famiglia για μιά ακόμα φορά ήρθαν γεμάτοι αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και πέρασαν το πρωϊνό της Κυριακής παίζοντας και χαρίζοντας χάδια και αγκαλιές στα σκυλάκια της Αδέσποτης Ελπίδας.Ευχαριστούμε για τα δώρα σας και για την συνεχή στήριξη που μας προσφέρετε.  Σας περιμένουμε ξανά σύντομα.

Περισσότερα

 

 

   Εικονική Υιοθεσία

Στο καταφύγιό μας υπάρχουν πολλά ζωάκια που δεν μπορούν να υιοθετηθούν αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους, άρρωστα που χρήζουν καθημερινής περίθαλψης, γέρικα που κανένας δεν τα αναλαμβάνει, φοβικά που ίσως είναι και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περισσότερα