Όταν ακολουθούν μιά κονσέρβα, η καλύτερη λιχουδιά!

Στο καταφύγιό μας φιλοξενούμε 86 ζώα. Προσπαθούμε να τους δώσουμε όλη την αγάπη και την στοργή που τους έχει λείψει. Ζώα κακοποιημένα, φοβικά, κουτάβια, γέρικα... όλα είναι για εμάς τα 'παιδιά' μας.  Κάτω από δύσκολες πολλές φορές συνθήκες κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ζουν σε ένα ήσυχο και  σωστό περιβάλλον και να νοιώθουν ασφαλή και χαρούμενα μέχρι να βρούν την δική τους οικογένεια.

Έτοιμος για λιχουδιά !

Είμαστε  εκεί κάθε μέρα τα καθαρίζουμε, τα ταϊζουμε, τους δίνουμε τα φαρμακάκια τους και κάνουν τις βόλτες τους στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου.  Για όλα έχουμε μιά λιχουδιά, μιά αγκαλιά και ένα χάδι. Δεν πρέπει να μείνει κανένα παραπονεμένο.  

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας είναι το καλοσώρισμα το πρωϊ. Βλέπεις τα μάτια τους να λάμπουν, οι φωνές τους ξεσηκώνουν τον κόσμο, οι ουρές τους κουνιόνται σαν τρελλές. Όποιος δεν το έχει ζήσει έστω και μιά φορά δεν ξέρει τι χάνει. 

Καλημέρα !Αυτό που μας κάνει πραγματικά χαρούμενους όμως είναι όταν καταφέρνουμε να δώσουμε ένα από τα παιδιά μας για υιοθεσία. Όταν ξέρουμε οτι θα βρει αγάπη και στοργή σε μιά καινούργια ολοδική του οικογένεια. Μέχρι τότε όμως εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα σε όλα, χωρίς να ξεχωρίζουμε κανένα. Θα τα προσέχουμε και θα τα αγαπάμε με όλη μας την καρδιά και δεν θα τα εγκαταλείψουμε για να γυρίσουν στην κατάσταση που τα βρήκαμε πριν έρθουν κοντά μας.

Καλώς ήρθατε !

Σας προσκαλούμε να έρθετε να τα γνωρίσετε από κοντά. Η πόρτα της Αδέσποτης Ελπίδας είναι πάντα ανοικτή για όλους εσάς που έχετε περίσσευμα αγάπης και στοργής για αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα. Θα τα βρείτε να σας περιμένουν όλο χαρά και θα πάρετε τόση αγάπη όση δεν φαντάζεστε. Ίσως βρείτε εκεί τον παντοτινό σας φίλο, τον καλύτερο σας φίλο, κάποιον που θα σας αγαπά χωρίς να περιμένει τίποτα σε ανταπόδοση παρά μόνο ίσως ένα χάδι και μιά αγκαλιά.

 

 

   Εικονική Υιοθεσία

Στο καταφύγιό μας υπάρχουν πολλά ζωάκια που δεν μπορούν να υιοθετηθούν αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους, άρρωστα που χρήζουν καθημερινής περίθαλψης, γέρικα που κανένας δεν τα αναλαμβάνει, φοβικά που ίσως είναι και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περισσότερα